Bedrijfspand verkopen

Bent u eigenaar van bedrijfspanden en overweegt u deze te verkopen? North Sea Invest staat klaar om u te ondersteunen bij deze belangrijke zakelijke beslissing. Ontdek waarom steeds meer vastgoedeigenaren kiezen voor onze expertise en toewijding bij de verkoop van bedrijfspanden.

Start met het aanvragen van een gratis & vrijblijvend bod

Uw bedrijfspanden verkopen?

Bent u eigenaar van bedrijfspanden en overweegt u deze te verkopen? North Sea Invest staat klaar om u te ondersteunen bij deze belangrijke zakelijke beslissing. Ontdek waarom steeds meer vastgoedeigenaren kiezen voor onze expertise en toewijding bij de verkoop van bedrijfspanden.

Voor alle soorten bedrijfspanden

Northsea Invest koopt alle soorten bedrijfspanden. Naast de veelvoorkomende kantorenpanden, kunt u bij ons ook terecht voor de verkoop van loodsen, winkelpanden, fabrieksruimtes, horecapanden, zorgpraktijken en ga zo maar door. Indien er sprake is van verhuur aan één of meerdere huurders van uw bedrijfspanden, dan zal het bod grotendeels gebaseerd worden op de huuropbrengsten. Stuur daarom uw aanvraag altijd aan ons door en laat u informeren over de mogelijkheden bij ons.

Ook voor bedrijfspanden met achterstallig onderhoud

Ook bedrijfspanden die een grondige renovatie nodig hebben of bedrijfspanden met veel achterstallig onderhoud kunt u bij ons aanmelden. Northsea Invest is een landelijk opererende vastgoed investeringsmaatschappij met vrijwel ongelimiteerde mogelijkheden om elk type vastgoed in de kortst mogelijke tijd klaar te stomen voor effectief gebruik van uw oude bedrijfspand. Er is nu eenmaal veel fluctuatie in de vraag naar het soort bedrijfspanden en niet elke partij beschikt over de ruime vastgoedkennis waar Northsea Invest over beschikt. Meldt daarom altijd uw pand aan en laat u verrassen door onze vastgoedspecialisten. 

Vraag eerst een vrijblijvend bod aan om direct te weten wat wij op uw bedrijfspand bieden. Hier zijn geen verplichtingen aan verbonden.

Waarom North Sea Invest?

Expertise in zakelijk Vastgoed

Bij North Sea Invest hebben we een bewezen staat van dienst als het gaat om zakelijk vastgoed. Onze gespecialiseerde teams begrijpen de complexiteit van bedrijfspanden, inclusief de unieke eisen en waard verhogende mogelijkheden die bij deze vastgoed categorie horen.

Transparantie en duidelijke communicatie

North Sea Invest waardeert transparantie en duidelijke communicatie. Tijdens het verkoopproces wordt u op de hoogte gehouden van elke fase. Wij geloven in openheid en betrokkenheid, wat resulteert in een vertrouwensvolle samenwerking.

Efficiënte transacties

Tijd is van essentieel belang in zakelijk vastgoed. Wij begrijpen dit en streven naar efficiënte transacties. Of het nu gaat om een snelle verkoop of een geplande overdracht, wij passen ons aan uw zakelijke behoeften aan.

Markt leidende analyse

Met een grondige marktanalyse en diepgaande kennis van commercieel vastgoed, bieden wij een nauwkeurige waardebepaling voor uw bedrijfspanden. Dit stelt u in staat om de verkoopwaarde te maximaliseren en strategisch te plannen voor toekomstige investeringen.

Aanpassingsvermogen aan uw strategie

Verkopen aan North Sea Invest betekent een zorgeloze afhandeling. U hoeft zich geen zorgen te maken over verborgen gebreken; wij nemen deze voor ons risico. Ons doel is om het proces zo gestroomlijnd mogelijk te maken, met minimale stress voor u.

Expertise en ervaring

Elke zakelijke vastgoedinvesteerder heeft unieke doelen en strategieën. Bij North Sea Invest passen we ons aan uw behoeften aan. Of u nu een individueel pand of een volledige portefeuille verkoopt, wij bieden flexibiliteit in onze aanpak.

Vertrouw op North Sea Invest voor uw zakelijke vastgoedtransacties

Wanneer het aankomt op het verkopen van bedrijfspanden, vertrouw op de ervaring en toewijding van North Sea Invest. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw zakelijke vastgoedrendement kunnen optimaliseren. North Sea Invest – uw partner in succesvolle vastgoedtransacties voor bedrijfspanden.

Northsea-invest.nl

Het team van Northsea Invest

De medewerkers van Northsea Invest stellen zich graag aan u voor:

Llorenç de Jong

Investeringsmanager

Erik Daane

Investeringsmanager

Sam Gort

Investeringsmanager

Sue Hessink

Asset manager

Dyenne van Liempd

Office manager

Pascal Miltenburg

Investeringsmanager

Ervaringen waar we trots op zijn​

Wouter de BruinRotterdam
Lees verder
Prettige ervaring met North Sea Invest. Ik ontving snel een heel goed bod voor mijn woning. Hierdoor is de verkoop erg snel gegaan en heeft het mij geen tijd gekost!
Kevin NijhofBeverwijk
Lees verder
Fantastisch geholpen voor North Sea Invest. De hebben ons zekerheid geboden die een makelaar momenteel niet kan geven. Bedankt.

Voor alle soorten bedrijfspanden

Vrijblijvend bod ontvangen​​

*Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend voor het vrijblijvende bod. Uw gegevens worden niet aan derden gedeeld. Bekijk hier onze privacyverklaring

Kies voor zekerheid met North Sea Invest​

Bij North Sea Invest begrijpen we dat het verkopen van uw bedrijfspand een beslissing kan zijn met veel impact op de bedrijfsvoering. Wij streven ernaar om deze ervaring zo naadloos mogelijk te maken, met aandacht voor uw wensen en behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de zekerheid van verkopen aan North Sea Invest. Wij zijn er om u te begeleiden naar een succesvolle transactie en een zorgeloze overgang naar de volgende fase van uw bedrijf en/of leven.