Over ons

Welkom bij North Sea Invest, dé vastgoedonderneming die verder gaat dan simpelweg vier muren en een dak. Wij zijn toegewijd aan het transformeren van vastgoed in leefomgevingen die niet alleen voldoen aan uw behoeften, maar ook bijdragen aan een duurzame en groenere toekomst. 

Kies voor zekerheid, kies voor North Sea Invest

Bij North Sea Invest geloven we in transparantie, betrouwbaarheid en klantgerichtheid. Of u nu uw vastgoed snel of direct wilt verkopen, wij bieden flexibele oplossingen die passen bij uw behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar de geruststellende zekerheid van een vastgoedpartner die uw belangen op de eerste plaats zet. North Sea Invest, waar vastgoedzekerheid thuishoort.

Elk soort vastgoed

Team Northsea Invest

Llorenç de Jong

Investeringsmanager

Erik Daane

Investeringsmanager

Sam Gort

Investeringsmanager

Sue Hessink

Asset manager

Dyenne van Liempd

Office manager

Pascal Miltenburg

Investeringsmanager

Daarom kiest u voor North Sea Invest

We geloven in een verantwoorde benadering van vastgoed. Duurzaamheid is niet alleen een trend, maar een essentiële verantwoordelijkheid. Bij North Sea Invest nemen we concrete stappen om onze panden klimaatneutraal te maken, met het oog op een groenere en duurzamere toekomst.

Of u nu een woonhuis, appartement, commercieel pand of ander vastgoed bezit, bij North Sea Invest kunt u terecht voor elke vastgoedtransactie. Onze expertise omvat een breed scala aan vastgoedcategorieën.

Uw tevredenheid is onze prioriteit. Wij bieden niet alleen een marktconform bod, maar streven naar het beste bod voor uw woning. Bij North Sea Invest zorgen we ervoor dat u zich gewaardeerd voelt en dat uw vastgoed de aandacht krijgt die het verdient.

Wij begrijpen dat het proces van aan- en verkoop van vastgoed gepaard kan gaan met zorgen. Bij North Sea Invest streven we naar een zorgeloze ervaring. Achteraf geen problemen – we nemen verborgen gebreken voor ons risico, waardoor u met vertrouwen kunt verkopen.

Geen onzekerheid en verkooprisico’s. Met North Sea Invest kunt u rekenen op een snelle en directe verkoop. Wij begrijpen de waarde van tijd en bieden een flexibele verkoopervaring waarin u de voorwaarden en overdrachtsdatum bepaalt.

Wij hechten als bedrijf veel waarde aan de ervaring van onze klanten. Wij streven ernaar om onze klanten te allen tijde tevreden te stellen en hun feedback serieus te nemen. We zijn dan ook trots op een gemiddelde beoordeling van een 9.5. 

Neem vrijblijvend contact met ons op

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie? Dan zijn wij bereikbaar via verkoop@northsea-invest.nl. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen.